Ulus Kumluca İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Kurumsal kimliği ve sunduğu hizmetlerle; demokratik düşünce yapısı ve evrensel değerlere sahip, kararlı, inançlı, ilkeli bireylerin yetiştiği; bilimsel çalışmalarıyla bölgemize ışık tutan, ulusal ve uluslararası örnek bir kurum olmak.

Misyon: Kumluca İmam Hatip Ortaokulu olarak bizler yetiştirdiğimiz öğrencilerimiz ile insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygıya dayanan bir din öğretimi anlayışının yayılmasına katkıda bulunmak, evrensel ilkeleri gözeten, başarıya koşmaktan zevk alan uygulamaya koyduğu modern eğitim yaklaşımlarıyla öğrenmeyi öğrenen ve öğreten, sportif, sosyal, kültürel çalışmaları ile örnek olan yüksek karakterli ve nitelikli insanlar için varız.

Başarılar: 2013 - 2014 Eğitim Öğretim yılında 4 öğrencimiz bursluluk sınavını kazanmıştır. Toplam 10 öğrencimiz burs almaktadır. 2 öğrencimiz FEN LİSESİ´ne, 4 öğrencimiz FSM Lisesi´ne yerleşmiştir. 2016 - 2017 Eğitim Öğretim yılında 2 öğrencimiz bursluluk sınavını kazanmış olup, 3 öğrencimiz ŞEHİT MUSTAFA YAMAN ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ´ne yerleşmiştir. 2017 - 2018 Eğitim Öğretim yılında 5 öğrencimiz bursluluk sınavını kazanmış olup,1 öğrencimiz FEN LİSESİ´ne, 2 öğrencimiz ŞEHİT MUSTAFA YAMAN ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ´ne, 3 öğrencimiz BARTIN GÜZEL SANATLAR LİSESİ´ne yerleşmiştir.

Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: İlk servis Bartın Merkez den 7:50 de son servis 20:00 de Kumluca´ya sağlanmaktadır. Kumluca beldemizden ilk servis 6:50 de son servis 18:30 da Bartın´a hareket etmektedir.
Okulun Sınav Başarı Durumu: 2020/2021 EGİTİM OGRETİM YİLİNDA 1 OGRENCİMİZ İSTANBUL KARTAL PROJE İMAMHATİP LİSESİ,2 ÖĞRENCİMİZ DEVREK FEN LİSESİ,2 ÖĞRENCİMİZ SAFRANBOLU PROJE İMAMHATİP LİSESİ,1 OGRENCİMİZ BARTİN PROJE İMAMHATİP LİSESİNE YERLESMİSTİR
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler: 2017-2018 Eğitim Öğretim yılında Okulumuzda TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı kapsamında öğretmenlerimizin rehberliğinde öğrencilerimiz toplamda 20 proje hazırlamış ve sergilemişlerdir.
Proje Çalışmaları:

WEB - https://kumlucaiho.meb.k12.tr

Adres - Merkez Mahalle Fevzi Çakmak Caddesi No 49 Kumluca Ulus/BARTIN

Yerleşim Yeri - Belde

Adres - Merkez Mahalle Fevzi Çakmak Caddesi No 49 Kumluca Ulus/BARTIN

Ulaşım Karayolu ile Bartın Merkezden saat başı Kumluca otobüsleri ile ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl:35 İlçe:30